alt

13. TKG programına  Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (ortada) ve eşi karayolu ile Türkiye'ye giderken  26 Eylül 2017 Salı günü dönem arkadaşı  KADRİYE ALİMANOVA'yı  Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da ziyaret etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programından dönem arkadaşları KADRİYE ALİMANOVA  ve OSMAN SİRKECİ  Sofya'nın merkezindeki  SERDIKA Center adlı alışveriş merkezinde buluşarak, beş yıl sonra yeniden görüşmekten ve ortak anılarını yenileyerek, arkadaşlarraını hatırlamaktan çok memnun oldular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.  

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ konuk öğretim üyesi olarak 1 Nisan-20 Eylül  2017 tarihleri arasında, Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik)  konusunda bir projede görev aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 13. TKG programına katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.