alt

14. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan KTSO Genç Profesyoneller Platformu Başkanı ALİ ÇALUDA,  26 Eylül 2017 Salı günü, Kıbrıs  TV'de SERKAN SOYALAN'ın programına konuk olarak, ülke ekonomisini değerlendirdi ve yakın zamanda gerçekleşecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA  katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç profesyoneller Platformu Başkanıdır.

alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER programdan sonra Halkın Partisi saflarında siyasete girdi ve Merkez Yürütme Organı Üyesi oldu.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER, konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA Havadis Gazetesi  muhabiri ile yaptığı söyleşide marka tanıtımı yaptı.

AKAN OZA, 11 Eylül 2017 Pazartesi günü yayınlanan söyleşi için fabrikada üretim süreci hakkında bilgi verdi. 

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN OZA fuarlara katılarak, bir süre önce KKTC'de ve Ankara'da açmış oldukları Oza Coffe Hosue markasının bir zincir haline gelmesi için tanıtım fırsatlarını değerlendirmektedir.