18. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesi'nden katılan MUŞO TUKOVİC (sağ başta) Balkan Atletizm Şampiyonasına katılan Türkiye takımının Sancak Ulusal Meclis Başkanı Dr. SULEJMAN UGLJANİN ile 14 Temmuz 2017 Cuma günü yaptığı görüşmeye eşlik etti.

Bu ziyaret konusunda yerel basında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Atletizm Takımı'nın Meclis Başkanı ziyaretine ait farklı fotoğraflara 18. TKG üyesi MUŞO TURKOVİC'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

18. Türkçe Konuşan Girişmciler programına Sırbistan'ın  Novi Pazar şehrinden katılan MUŞO TURKOVİÇ (sağ başta) Sancak Spor Federasyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Türkiye, Sırbistan’ın Novi Pazar kentinde iki gün süren Balkan Atletizm Şampiyonası’nda 16 madalya kazandı. Türkiye, yoğun şampiyona takvimi nedeniyle eksik takımla gittiği Novi Pazar’daki Balkan Büyükler Şampiyonası’ndan 16 madalya çıkarmayı başardı. Milliler, iki günlük şampiyonada dört altın, sekiz gümüş, dört de bronz olmak üzere toplamda 16 madalyayla Novi Pazar’dan ayrıldı.

Türk Atletizm Federasyonu web sayfasında yayınlanan ayrıntılı habere bu linkten ulaşılmaktadır.