alt

16. TKG programına Rusya Federasyonu'na bağlı Başkurdistan'dan katılan RUSLAN TUKAEV  2017 Temmuz ayının ilk haftasında Kazakistan'ın başkenti Astana'yı ziyaret etti. 

Bursa Uludağ Üniveristesi mezunu olan16. TKG üyesi  RUSLAN TUKAEV,  projelendirme, yatırım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve halen AVM, otel, iş merkezi ve residanstan oluşan UFA TOWER ve AVM projesini yapan Türk şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

Başkentte bulunduğu sırada, 16. TKG programından dönem arkadaşı YERZHAN AZHİBEKOV ile görüşen RUSLAN TUKAEV  EXPO Astyana 2017 Enerji Fuarı'nı ve başkentin turistik bölgelerini ziyaret etti.

alt

16. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERZHAN AZHİBEKOV eşi ve çocukları ile birlikte bahar tatili için Çin'i ziyaret etti ve Sanya Pear Nantlan Hotsping Resort tatil beldesinde konakladı.

Çin'in Hainan eyaletindeki  Sanya şehri'nin Yalong Körfezi  7.5 kilonmetre uzunluğundaki kumlu plajlarıyla çekici bir tatil beldesi olarak ziyaretçi akınına uğramaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı YERZHAN AZHİBEKOV yatırım danışmanlığı alanında faaliyet gösteren şirkette yöneticidir.