alt

18. TKG üyesi ALMAS TOXANOV  21-23 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleşen Malezya ziyareti sırasında başkent Kuala Lmpur'da bulunan dünyanın en yüksek ikiz kuleleri olan ünlü Petronas Kulelerini de ziyaret etti.   

alt

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıura ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'ın Almaty şehrinden katılan ALMAS TOXANOV (solda),  lojistik, depolama, gümrükleme, sertifika temini, uluslararası ve ülke içinde taşımacılık konularında faaliyetleri olan şirket sahibidir.

alt

18. TKG programına Tacikistan'dan katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV 14-20 Eylül 2017 tarihleri arasında Özbekistan'ın tarihi kenti Semerkand'ı ve  başkent Taşkent'i ziyaret ederek, çeşitli görüşmeler yaptı. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tackistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV çikolata üretimi ve marka temsilcilikleri ve distribütörlük konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Ahıska Türkü ZAVURNEK TURMANİDZE  Ekim 2017'nin ilk yarısında Kudüs'ü ziyaret ederek, din ler gtarihinin kutsal şehrini gezdi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir.