alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ ev tekstili konusundaki yeni dönem siparişleri konusunda görüşmeler yapmak üzere, oğlu  YUSEYİN SABRİ ile birlikte, 19-25 Eylül 2017 tarihleri arasında Çin'in Shanghai  kentini ziyaret etti.

alt

19. TKG programı katılımcısı ŞENER SABRİ'nin Shanghai  izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG programına Kırım temsilcisi olarak Ukrayna'dan katılan ARSEN ISMAILOV toplantı ve iş görüşmeleri yapmak üzere 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü  İran'ın başkenti  Tahran'ı ziyaret ett ve Tehran Grand Hotel'de konakladı.

19. TKG üyesi ARSEN ISMAILOV Merkezi Kiev’de bulunan Kırım Uluslararası İş Geliştirme Merkezi (CIBA) Yönetim Kurulu Başkanıdır.

ARSEN ISMAILOV'un Tahran izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna-Kırım temsilcisi olarak katılan ARSEN ISMAILOV'un Azerbaycan'ın başkenti Bakü gezisine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

alt

19. TKG programına Afganistan'ın Şibirgan /Cevizcan) bölgesinden katılan FAZEL  RAHMAN ORAZ (solda)  2017 yılı Temmuz ayının ilk haftasında komşu ülke Türkmenistan'ın Hazar Denizi kıyısındaki tatil beldesinde yakın arkadaşlarının katıldığı etkinlikte nişan töreni kutlaması yaptı. 

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı değerli arkadaşımız FAZEL  RAHMAN ORAZ'ı kutluyor, mutluluk diliyoruz. 

alt

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında  Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'a düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan FAZEL RAHMAN ORAZ Şibirgan/Cevizcan bölgesinde yaşamaktadır. Lojistik alanında ve mazot ticareti konusunda faaliyet gösteren şirkette yöneticidir. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. İngilizce Öğretmenliği öğrenimi görmüştür. Üniversitede Türkçe dersleri vermektedir.