alt

5. TKG programına KKTC'den katılan ÖZGE ÖZLER (solda) gayrımenkul sektörünün önemli şirketlerinden  Keller Williams Kuzey Kıbrıs firmasında danışman olarak çalışmakta olduğundan, proje tanıtım toplantılafrı nedeniyle sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir. 

5. TKG üyesi ÖZGE ÖZLER'in 8 Eylül 2017 Pazar günü İstanbul Çekmeköy'de gerçekleşen proje  tanıtım toplantısına ait izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan ÖZGE ÖZLER  2010-2013 yılları arasında Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç Profeyoneller Platformu Başkanı olarak görev yapmıştır. Ayrıca aile mesleği olan pastacılık sektöründe de yıllarcca deneyim kazanmış ve dünyanın en iyi pastacılık okulu olarak tanınan Le Cordon Bleu Paris'den  diploma alarak, desinin başlattığı pastacılık işine katkı yapmış ve Cake'n Cake markasını yaratmıştır.  

alt

Küçüksu Kasrı'nın bahçesinde düzenlenen düğün organizasyonunu nedeniyle 23 Eylül 2017  Cumartesi günü İstanbul'da olan Rusya'dan 11. TKG üyesi  ALİSA BUROVA Türkiye'nin tarihi ve doğal  güzelliklerinin Rus halkına tanıtımına değerli katkılarda bulunmaktadır.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu'nu temsilen katılan ALİSA BUROVA yarı zamanlı olarak  Türkiye'de İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG üyesi  ALİSA BUROVA'nın Anadolu yakasında, İstanbul Boğazı kıyısında bulunan Küçüksu Kasrı bahçesinde gerçekleşen düğüne ait farkllı fotğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın  facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektediir. 

alt

Ukrayna'dan 12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA ülke tanıtım günü nedeniyle 23 Eylül 2017 Cumartesi günü Beşiktaş Meydanında kurulan stantat görev üstlendi. 

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan YULİYA KUCHMA danışmanlık ve tercüme şirketi sahibidir.  

12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosluğunda Kültür Ataşesi olarak görev yapan eşi ve çocukları ile birlikte Haziran 2011-Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yaşadı.

30 Eylül 2017 Cumartesi günü ailesi ile birliikte ülkesine dönen 12. TKG Programı katılımcısı YULİYA KUCHMA'nın İstanbul'a veda fotoğraflaaraına arkadaşımıızn facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

1. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GALİP SABAHATTİN GALİP (soldan 3.), eşi Ayşe Hanım (sağdan 3.) ile birlkte 23 Eylül 2017 Cumartesi akşamı İstanbul'da Zorlu Center'da düzenlenen Denizbank'ın 20. yılını kutlama etkinliklerinde Denizbank kültür sanat yöneticisi PERİHAN YÜCEL'in (soldan 2.) konuğu oldu.  

GALİP SABAHATTİN GALİP'in Denizbank davetinde karşılaştığı şair  SUNAY AKIN ve sunucu  METİN UCA ile birlikte yer aldığı fotoğrafa ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olaacakır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GALİP SABAHATTİN GALİP  Batı Trakya Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı  olarak görev yapmaktadır.

alt

Irak'tan 15. TKG üyesi MUHAMAD M. TAHER Erbil üzerinden 13 Haziran 2017 tarihinde ulaştığı İstanbul'da Kalekim şirketi ile yeni mal bağlantıları konusunda görüşmelerini ve siparişlerini  tamamladıktan sonra kenti  gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya  ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MOHAMMED  M. TAHER, boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

15 TKG programı katılımcısı MUHAMAD M. TAHER'in İstanbul izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Almanya'dan 16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR (ortada) aille üyeleri ile birlikte Fethiye ve Göcek'te geçen 2017 yaz tatilinin ardından Almanya'ya dönmeden önce Ağustos ayının  son günlerinde Watergarden İstanbul'da dostları ile buluştu.

Bir aylık tatillini Türkiye'de geçiren GÜLTEKİN DEMİR'in İstanbul izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR Sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.