alt

8. TKG programına Azerbaycan'dan katılan AZER MAMEDOV (sağda)  Irak'ın başkenti Bağdat'ı ziyaret ederek, 22 Eylül 2012 Cuma günü dönem arkadaşı ALİ  MOHAMED NATİ (solda) ile görüştü.

alt

21-26 Eylül 2017 tarihleri arasında  Bağdat'ı ziyaret eden AZER MAMEDOV (sağda), TOBB 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programı sırasında tanıştığı dönem arkadaşı ALİ MOHAMED (solda) ile yıllar sonra yeniden buluşarak, iki ülke arasında işbirliği ve ticaret yapmanın koşulları üzerinde görüşmeler yaptı. 

8. TKG üyesi EŞREF VENDAVİ - ASHRAF WANDAWE dönem arkadaşı AZER MAMDEOV'u  31 Mayıs 2017  Çarşamba günü Azerbaycan'ın Bakü şehrinde ziyaret etmişti. TKG web sayfasında yayınlanan ziyaret habeerine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

TOBB tarafından Ankara, Konya,Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan AZER MAMEDOV yüksek katlı binalar ve çeşitli inşaat işleri yapan inşaat şirketinde  yönetici olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  8. TKG programı katılımısı ALİ MOHAMED NAATİ   İnşaat ve genel ticaret ile ilgilenen şirket sahibi. Irak İnşaatçılar Derneği ve Bağdat Ticaret Odası üyesidir.