alt

18. TKG programına Tacikistan'dan katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV (soldan 2.) Özbekistan ziyareti sırasında, 19 Eylül 2017 Salı günü başkent Taşkent'te  dönem arkadaşları MANSOOR RAHİMOV (sol başta), AKRAM RADJABOV (sağdan 2.) ve  KHAYOTJON KEBİROV (sağ başta) ile buluştu ve Sultan Saray adlı Özbek Lokantasında arkadaşlarına konuk oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tackistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV çikolata üretimi ve marka temsilcilikleri ve distribütörlük konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Özbekistan'dan katılan AKRAM RADJABOV, sektör analizler, sektörel araştırmalar yapan, fizibilite çalışmaları yapan, yatırım projelerine ve iş geliştirme projelerine danışmanlık hizmeti veren, gıda, tekstil ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar için makine ve ekipman araştırması yapan, ithalat süreçlerini yöneten şirket sahibidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

18. TKG programı katılımcısı KHAYOTJON KEBİROV marketler zincirinde üst düzey yöneticidir.  aşkent Ticaret Odası ve Taşkent Üreticiler Birliği üyesidir.