alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan ENES T. MELİÇ  TIF Helexpo Fuar Merkezinde düzenlenen 82. Uluslararası Selanik Fuarı'12 Eylül 2017 Salı günü ziyaret ederek gıda teknolojileri konusundaki yenilikleri yakından inceledi.

alt

13. TKG programı katılımcısı  ENES T. MELİC İstanbul'da düzenlenen  25. WorldFood Fuarı'nı  9 Eylül  Cumartesi günü ziyaret ederek, gıda sektöründeki son yenilikleri inceledi ve farklı firmaların yöneticileri ile  görüştü.

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan 25. WorldFood Istanbul Fuarı,  7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında gıda dünyasının temsilcilerini çok sayıda yeni ürünle tanıştırdı. Worldfood Istanbul Gıda Fuarı yirmi ülkeden  1.000’den fazla markanın katılımıyla , TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

Bu yıl 25.kez kapılarını açan WorldFood Istanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı toplam  13.198 bin ziyaretçiyi ağırladı. Geniş bir katılımla gerçekleşen WorldFood Istanbul, katılımcılara yeni iş ve iş geliştirme fırsatı sunarken gıda sektöründeki en son gelişmelere yön verdi.

25. Worldfoood İstanbul Fuarı ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

13. TKG üyesi ENES T. MELİÇ fuarların önemine inanmaktaa ve İstanbul'da açılan gıda fuarlarını düzenli olarak  ziyaret etmektedir.  

ENES  T. MELİC WorldFood İstanbul Fuarı nedeniyle oğlu ile birliikte  İstanbul'da bulunduğu sırada, 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Marmara Denizi kıyısında bulunan Kumburgaz Marin Princess Hotel'de konaklayarak, kısa süreli de olsa tatil yapma olanağı buldu. Ayrıca, b fuar ziyareti dışındaki zamanlarda  İstanbul Akvaryum'u ve Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni de ziyaret etti. 

ENES T. MELİC'in İstanbul izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  ENES T.  MELİC, gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir.