alt

6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU  (sağdan 2.)  İTÜ-KKTC (İstanbul Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs) Rektörü  Prof. Dr. ERCAN KAHYA (soldan 2.)  ile İşbirliği Protokolü imzaladı.  İTÜ-KKTC ile işbirliği kurulması projesini gerçekleştiren  Gemi İnşaat Mühendisi GÖKALP GÜNDOĞDU (sol başta) imza töreninde babasına  eşlik etti. 

İTÜ- KKTC  ile Shipyard Famagusta Ltd. arasında 14 Ağustos 2017, Salı günü İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi’nde işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, İTÜ-KKTC ile Shipyard Famagusta Ltd. arasında bilimsel, toplumsal, sosyal, kültürel, akademik, mesleki ve eğitim alanlarında işbirliği çalışmaları yürütülecek.

alt

İTÜ-KKTC Eğitim ve Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. ERCAN KAHYA (soldan 2.) ve Shipyard Famagusta Ltd. Direktörü RAMAZAN GÜNDOĞDU’nun (sağdan 2.)  katılımıyla gerçekleşen protokol töreniyle iki kurum arasında beş yıl süresince güçlü işbirlikleri oluşturulup; ortaklık olanakları ile yapılacak proje ve faaliyetlerin düzenlenmesi onaylandı.

İTÜ KKTC web sayfasında yayınlaanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (ortada) Shipyard Famagusta şirketinin sahibidir ve Gazi Mağusa'da  tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.