alt

18. TKG programına  Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesindeki Türk şehri Gümlülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA  (soldan 2.) oğlu EMRE MUSTAFA (sağ başta) ile birlikte TIF Helexpo fuar merkezinde 9-17 Eylül 20107 tarihleri arasında düzenlenen  82. Uluslararası Selanik Fuarında Türkiye standını ziyaret ederek destek verdi. 

18. TKG üyesi GÜNER MUTAFA'nın fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

Thessaloniki International Fair (Selanik Uluslararası Fuarı), 9 Eylül 2017 tarihinde Uluslararası Fuar Merkezinde 82. kez kapılarını Yunanistan ve yurt dışından gelen 200.000’den fazla ziyaretçiyi konuk etti. Fuar bu yıl, girişimciliği, yeniliği ve teknolojiyi dünyanın en büyük pazarına bağlamak amacıyla Çin’i onur ülkesi olarak ağırladı.

82. Uluslararası Selanik Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (solda) 10 Haziran 2017 Cumartesi günü  siyaset yaptığı arkadaşları ile birlikte KKTC Uluslararası Fuarı'nı ziyaret etti.

9-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Lefkoşa’da Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanında düzenlenen 41. KKTC Uluslararası Fuarı'na KKTC'den 120, Türkiye''den 30 firma katılarak ürünlerini tanıttı.

Gündem Kıbrıs Gazetesi'nde yayınlanan  fuar haberine  bu llinkten ulaşmak mümkündür.

BRT haber sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde dzüenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER, konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.