alt

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (ortada) ile kızı BELGİN KAPLAN (solda) hafta sonuna denk gelen 9 Eylül 2017 Cumartesi  günü Cumhurbaşkanlığı Konutu  Bellevue Palace bahçesinde düzenlenen geleneksel Halk Günü davetinde Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'e Türk döneri ikram etti.

Almanya Cumhurbaşkanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Cumhurbaşkanı Halk Günü" davetinde, bu yıl 4. kez Türk döneri ikramını üstlenen REMZİ KAPLAN duyduğu memnuniyeti ve gururu aile üyeleri ile paylaştı.  

alt

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (soldan 4.), kurucusu olduğu Berlin TDU -Türk Alman İşadamları Birliği'nin  başkanlık görevini yürütmektedir.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN  Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.

Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Oda TV haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Hürriyet  Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten erişmek mümkündür.

Avsat internet sitesinde yayınlanan davet haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Almanya'da Döner Kralı olarak bilinen REMZİ KAPLAN  Bellevue Sarayı'nda düzenlenen "Cumhurbaşkanı Halk Günü"' etkinliğinde bu yıl da  döner standı kurdu. Kaplan, burada Cumhurbaşkanı Steinmeier'e de döner ikram etti. Cumhurbaşkanı ekmek arası döner yemeyi tercih etti. Döneri sossuz isteyen Cumhurbaşkanı, etin yanında domates, soğan, salatalık, kırmızı lahana ve yaprak salata da koydurdu. "Cumhurbaşkanı Halk Günü" egtkinliğine dörtbin kişi katıldı.

14. TKG programı heyet başkanıı REMZİ KAPLAN (soldan 3.) diyor ki:" Kaplan Döner olarak Almanya Cumhurbaşkanlık sarayına bu yıl ile birlikte tam dördüncü kez katılma şerefinde bulunduk. Almanyanın yeni Cumhurbaşkanı Sayın Frank Walter Steinmeier' e Kaplan Dönerin eşsiz lezzetini sunup muhabbet etme fırsatınıda bulduk. Bellevue sarayındaki etkinlikte bize gösterilen muhteşem ötesi ilgi ve yetkililerin misafirperverliklerinden dolayı yine yeni baştan Teşekkürler" 

Almanya Cumhurbaşkanlığı  yazlık sarayın bahçesİnde gerçkleşen etkinliğe ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.