alt

19. TKG programına Kosova'dan katılan LEVENT GAŞ (sol başta) ve AGİM MUSTAFA (sağdan 2.) Türk Kızılayı'nın Kurban Bayramı programı kapsamında Prizren'de bulunan Düzce TSO İdari ve Sosyal İşler Müdürü OSMAN  KESEN ile yeniien görüşmekten çok memnun oldu.

alt

Türk Kızılayı Düzce Şubesi Yönetim  Kurulu Üyesi OSMAN KESEN (soldan 2.) Ankara'da "Düzce Tanıtım Günleri" etkinliği sırasında tanışmış olduğu 19. TKG üyeleri LEVENT GAŞ (sol başta) ve AGİM MUSTAFA (sağdan 2.)  ile bir yıl aradan  sonra Kosova'da  buluşarak,  dostluk ve yeni iş birlikleri geliştirme fırsatını değerlendirdi.  

TOBB 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri 13 Mayıs 2016 Cuma günü Ankara'da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri etkiliğine   katılarak,  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'na konuk olmuştu.

TKG web sayfasında yayınlanan 19. TKG heyetinin  Düzce Tanıtım  Günleri etkinlğini ziyaretine ilişkin  haberin ayrınılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Dönemin Düzce Valisi ALİ FİDAN 19. TKG programına katılan konuk girişimcileri Düzce'ye davet etmişti.  Bu konuda TKG web sayfasında yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

19. TKG üyesi AGİM MUSTAFA (sağdan 2.) Düzce TSO İdari ve Sosyal İşler Müdürü OSMAN KESEN'i  (soldan 2.) ve 19. TKG programından dönem arkadaşı LEVENT GAŞ'ı (sol başta) sahibi olduğu tekstil fabrikasında konuk etti.  

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan  Girişimciler programına Kosova'nın Gilan şehrinden kataılan LEVENT GAŞ mühendislik, danışmanlık, müteahhitlik yapan, kaba ve ince taahhüt işlerini üstlenen, asfalt plentleri, beton santralleri, eleme ve taş kırma makineleri temsilciliği yapan, asfalt ve beton katkı malzemeleri ticareti,  silcapor gaz beton blok üretimi şirketin üst düzey yöneticisidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına Kosova'nın Türk şehri Prizren'den katılan  AGİM MUSTAFA iş kıyafetleri, konfeksiyon, trikotaj üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren Esnaf İşadamları Derneği üyesidir.

alt

19. TKG üyeleri AGİM MUSTAFA  (soldan 4.) ve LEVENT GAŞ (sağdan 5.)  Türk Kızılayı tarafından Prizren'de  düzenlenen kurban kesme etkinliğine katılarak, OSMAN KESEN'e (soldan 6.)  ve çalışma arkadaşlaraına derstek verdi.

Türk Kızılayı, her yıl olduğu gibi bu yıl da  Kurban Bayramı dolayısıyla  Kosova ve  Arnavutluk'ta kurban kesimi ve dağıtımı yaptı. Türk Kızılayı,  Kosova'da bindörtyüz kurban hissesini yaklaşık onbin aileye,  Arnavutluk'ta ise ikibinyüz kurban hiissesini oniki bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı.

Türk Kzılayı tarafından 2017 yılında 4. kez gerçekleştirilen kurban kesme etkinliği haberine TKG sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türk Kızılayı adına görev yapmak üzere Kosova'da bulunduğu sırada TKG üyeleri  ile dostluk geliştiren ve izlenimlerini bizlerle paylaşan  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yöneticisi OSMAN KESEN'e teşekkür ediyoruz.

alt

Türk Kzılayı Düzce Şubesi Yöneti Kurulu Üyesi OSMAN KESEN (solda), görevli olarak Prizren'de bulunduğu sırada 19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER'i (sağda) ziyaret ederek, iki şehir arasında karşılıklı işadamları ziyaretlerinin yapılması konusundaki düşüncelerini paylaştı. 

alt

19. TKG programı katılımcısı FURKAN ERGÜLER (solda),  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası  İdari ve Sosyal İşler Müdürü OSMAN KESEN'i  (sağda) yeni açmış olduğu kafeye davet etti ve Prizren şehrinin ortasından geçen nehrin üzerindeki tarihi Osmanlı Köprüsünü (Prizren Taşköprüsü) gösterdi. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına katılan FURKAN ERGÜLER  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Kafe işletmecikliği, ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir. Prizren Esnaf  İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.