alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda) dönem arkadaşı GURAM GOGUA'ya (solda)  ziyaret anısına Kırgız kalpağı armağan etti. 

Kırgızistan'da yaşayan AHISKA Türkleri'nin anayurtları Gürcistan'ı ziyaret edebilmeleri için TİKA tarafından düzenlenen geziye katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE başkent Tiflis'te bulunduğu sırada, 7 Eylül 2017 Perşembe günü 18. TKG programınddan dönem arkadaşı GURAM GOGUA ile buluşmaktan ve yeniden görüşmekten çok memnun oldu. 

alt

18. TKG üyesi GURAM GOGUA (sağda) dönem arkadaşı ZAVURBEK TURMANİDZE'yi solda)  Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te açmış olduğu Mado Kafe'de ağırladı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  GURAM GOGUA (sağda), tekstil ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren, Gürcistan'da çok sayıda mağazası olan, tropik meyve ithalatı yapan, komşu pazarlara  gıda ve temizlik ürünleri dağıtan genel ticaretle ilgilenen şirket sahibidir.

18. TKG üyesi GURAM GOGUA 2017 Şubat ayının son günlerinde  MADO markasının Tiflis şubesini hizmete açmıştı. TKG web sayfasında yayınlanan MADO Tiflis Şubesi açılışı haberine  ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE (solda), inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir.

18.TKG üyesi ZAVURBEK TURNMANİDZE  Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yaşamaktadır. Ahıska Türküdür.