alt

8. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAOĞLU (sağda) 18  Ağustos 2017 Cuma günü,  TOBB ziyareti sırasında, Rusya Masası Sorumlusu KAAN GAFFAROĞLU (solda) ile öğle yemeğinde görüştü.

ALBER T GACAOĞLU, Karaçay Özerk Bölgesinde yaşayan işadamlarından oluşan girişimciler heyeti için Eylül ayının ikinci yarısında planlanan Artvin, Erzurum, Rize  ve Trabzon  illerindeki ticaret odalarını ziyaret  programınının  ayrıntıları hakkında bilgi sundu.

alt

8. TKG üyesi ALBER GACAOĞLU (sağdan 2.) Karaçay İşadamları Derneği  (Opora Rossiyi) Başkanı ALİ PİLYAROV (sağ başta) ile birlikte Eylül ayında gerçekleşecek ziyaret programının hazırlanmasına  verilen destek nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne teşekkürlerini ifade etti.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU (ortada)  Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra, DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  ALBERT GACAOĞLU (sağda), Karaman TÖMER'de  Türkçe eğitimi almıştır. Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi 2002 mezunudur. 

alt

Cuma Namazını Ahmet Hamdi Akseki Camii'sinde kılan ALBERT GACAOĞLU (ortada) ve Karaçay İşadamları Derneği Başkanı ALİ PİLYAROV (solda), Konya'da yerleşik Karaçay Türkleri ile buluşmak üzere yola çıktılar.