alt

8. TKG programına Romanya'dan katılan ERTHAN ABDURAMAN TANİOR (sağda) 9-12 Temmuz 2017 tarihleri arasında  karısı MERİÇ  ABDURAMAN (solda) ile birlikte Kapadokya Bölgesini ziyaret ederek, çevreyi detaylı olarak gezdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 8.TKG üyesi ERTHAN ABDURANMAN TANİOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür. Faaliyet alanı otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba olan şirket ortağıdır. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. 

alt

Kazakistan'dan 8. TKG üyesi BOLATBEK YESMURZAYEV, 2017 yılı Temmuz ayının ilk haftasında Antalya sahillerinde ailesi ile birlikte tatil yaptı.

Her yıl, aile üyeleri ile birlikte  bir haftalık tatilini Antalya'da geçirmeyi tercih eden değerli üyemiz BOLATBEK YESMURZAYEV arkadaşımıza teşekkür ediyor ve yeniden "hoşgeldiniz" diyoruz. 

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan BOLATBEK YESMURZAYEV, inşaat sektörü, dış cephe ve iç dekorasyon işleri ile uğraşan şirket sahibi. İnşaat sektörü, dış cephe ve iç dekorasyon işleri ile uğraşan şirket sahibidir.