alt

Tacikistan'dan 18. TKG programı üyesi ABDUMATİN FAİZULLOEV  2017 yaz mevsiminde Temmuz ayının son haftasında Bodrum'da tatil yaparken Kervansaray Otel'de konakladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tackistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV çikolata üretimi ve marka temsilcilikleri ve distribütörlük konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

alt

10. TKG programına Kosova'dan katılan ENİS CABRATİ (sağda)  eşi ile birlikte Yalıkavak Palmarina'da bulunan NUSR-ET Lokantasında bulunduğu sırada, markanının kurucusu NUSRET GÖKÇE (solda)  ile tanıştı. 

10. TKG üyesi ENİS CABRATİ, yaz tatilini göirmek üzere 20-26 Ağustos 2017 tarihleerii arasında Bodrum'u ziyaret etti. Turgut Reis beldesinde Kadıkale mevkiinde bulunan Kadıkale Resort Otel'de konaklayan genç  çift bölgedeki turistik mekanları tanımak için çevre gezisi yaptı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ,  Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

.alt

Yunanistan'ın  Batı Trakya Bölgesinden katılan 5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU (sağda) eşi ve oğlu ile birlkte yaz tatili için Bodrum'u tercih ederek, 6-12 Ağustos 2017  tarihleri  arasında, son dönemin gözde oteli, La Blanche Island Bodrum'da konakladı.  

Bodrum'da bulundukları sırada çevre gezilerine ve tekne turlarına katılan genç çift ünü Barlar Sokağı'nı da ziyaret etti.

FERDİ HACIOĞLU ve eşinin Bodrum izlenimlerine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına katılan FERDİ HACIOĞLU İskeçe'de yaşamaktadır. Ankara Bilkent Üniveristesi mezunudur.  Başta kot ürünleri olmak üzere genç giyim moda mağazası işletmektedir.

Yaz tatil için Türkiye sahillerini tercih eden TKG üyelerimize ve kıymetli eşlerine teşekkür ediyoruz ve "gene bekleriz" diyoruz.