alt

Makedonya'dan 18. TKG üyesi MUAZ EMİN (solda) 24 Ağustos 2017 Perşembe günü başkent Ankara'da  T.C. Cumhurbaşkanlığı ofisinde görev yapmakta olan kardeşini ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı MUAZ EMİN  Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir. 

alt

12. TKG programına Almanya'dan MUHAMMED ERTURAN (solda) 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü çocukları ile birlikte ANITKABİR'i ziyaret ederek, ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün manevi huzurunda bulunmanın mutluluğunu paylaştı.

MUHAMMED ERTURAN'ın Anıtkabir ziyaretine ait farklı footğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN Ankara'da bulunduğu sırada çocukları ile AQUA VEGA  adlı büyük akvaryumda eğlenceli anlar paylaştı.  Akvaryum ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.