alt

Irak'tan 15. TKG üyesi MUHAMAD TAHER  boya sektöründe faaaliyet gösteren Kale Group-Kalekim firması ile iş bağlantıları yapmak amacıyla geldiği İstanbul'da 18 Ağustoss 2017 Cuma günü Büyük Ada'y'ı ziyaret ederek, Ada'nın doğal ve sdakin ortamında dinlenme fırsatı buldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya  ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'tan katılan MOHAMMED  M. TAHER, boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

alt

13. TKG programı katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA  İstanbul'da bulunduğu sırada11 Ağustos 2017 Cuma günü arkadaşları ile birlikte Büyük Ada'yı ziyaret ederek, İstanbul'un bozulmaddan kalan nadir doğal ve tarihi ortamlarından birinde olmanın memnuniyetini paylaştı.

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİE OSMANOVA ALİMANOVA karayolunu kullanarak, 4 Ağustos 2017 Cuma günü ulaştığı İstanbul'da  Ağva'da tatil yapmayı tercih ederek Günay Hotel'de konakladılar.

13. TKG programı üyesi KADRİYE ALİMANOVA  Ağva tatillinden sonra 7 Ağustos Pazartesi günü İstanbul'un merkezine dönerek  Emirgan, Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim thattında iş göüşmeleeir yaptı ve dostları ile buluştu.  

TÖMER Dil Okulu'nun Taksim Şubesinde işbirliği görüşmeleri yapan KADRİYE ALİMANOVA,  Beşiktaşta,  gençlerin  popüler mekanı Joker No: 19 adlı kafede eski bir  arkadaşı ile neşeli anlar paylaştı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 13. TKG programına katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programına Türkmenistan'dan katılan  BATYR JANYEW  (sağ başta)  eşi ve çocukları ile birlikte tatil yapmak üzere geldiği İstanbul'da  24 Ağustos 2017  Perşembe günü Büyük Ada'yı da ziyaret ederek ormanda fayton turu yaptı.

10. TKG üyuesi BATYR JANYEW'in İstanbul tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın faacebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düznelenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Türkmenistan'dan katılan BATYR JANYEW otomobil satışı, hırdavat, mermer, ankraj malzeme  satışı, ithalat işleri, inşaatlarda alçı ve boya taşeronluğu yapan ve döner kebap  lokantası işleten şirket sahibidir.