alt

18. TKG üyesi ABDUMATİN FAİZULLOEV  Roma tatili sırasında ünlü Colessum'u da ziyaret etti.

ABDUMATİN FAİZULLOEV'in Roma izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın faceboook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Tacikistan'dan 18. TKG programı üyesi ABDUMATİN FAİZULLOEV Avrupa seyahati sırasında 27 Temmuz 2017 Perşembe akşamı İtalya'nın başkenti Roma'yı ziyareti sırasında Pantheon - Basilica di Santa Maria ad Martyres'i gece ışıklandırması işle görmekten memnun oldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tackistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV çikolata üretimi ve marka temsilcilikleri ve distribütörlük konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

alt

10. TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU eşi ve oğlu ile birlkte 2017 Temmuz ayında Avrupa turu sırasında İtalya'nın tarighgi kentleri Roma, Venedik'i ve Floransa'yı   ziyaret etti.

TEMİRLAN SARLYBEK UULU'nun Roma izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU'nun Roma izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanmsı önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'den katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU toplu yemek üretimi, mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. 

TEMİRLAN SARLYKBEK UULU geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. Türk ortağı ile Kırgızistan'da beton üretim tesisi kurmuştur. Temsilcilik alarak, Bişkek'te  ev tekstili alanında Türkiye'nin önde gelen markası  "Özdilek" mağazası açmıştır.

Ankara'da Hacettpe Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü bitiren 10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU Siyasal Bİlgiler Fakültesi'nde Yüksek Llsans yapmıştır. Ünlü Manas Destanı'nı kısaltarak Türkçe, ingillizce ve Ruca olarak aynı kitapta 3 dilde ve  resimli olarak yayınlamıştır.