alt

7. TKG  programı katılımcısı MUHİT İNCE (sağdan 2.) KKTC temsilcisi olduğu Karcher Temizllik Makinelerinin son modellerinden biir setin SOS Çocuk Köyüne bağışlanması nedeniyle  teşekkür belgesi aldı.  

Kuzey Kıbrıs’taki SOS Çocukköyü Kärcher Temizlik Makineleri ile Temizlenecek! Dünyanın lider temizlik teknoloji markası Kärcher, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kuzey Kıbrıs distribütörü İnce Elektronik Limited aracılığıyla SOS Çocukköyü’ne son teknoloji makineler bağışladı. 2 adet SV 7 buharlı temizlik robotu, 1 adet HD 5/17 yüksek basınçlı yıkama makinesi ve 1 tane de S550 yol süpürücü 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü SOS Çocukköyü yetkililerine teslim edildi.

alt

TOBB 7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE'yi ve aile şirketi İnce Elektronik Limited'in yöneticlerini sosyal sorumluluk projelerine vermiş oldukları anlamlı destekler nedeniyle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

alt

7. TKG üyesi MUHİT İNCE'nin (solda) direktör olarak görev yaptığı  İnce Elektronik şirketi tarafından  yapımına d3estek verilen taş otobüs durağpı nedeniyle KKTC Geçitkale Belediyesi'nin  facebook sayfasında yayınlanan plaket sunumu ve  teşekkür  duyurusuna bu linkten ulaşmak mümklündür.

İnce elektronik direktörleri, saygıdeğer iş adamları, Hasan ince (sağda) ve oğlu Muhit Ince  Geçitkale kasabamıza otantik görünümlü adada ilk olma özelliği taşıyan, taş otobüs durağı yapımı için, yaptıkları maddi ve manevi desteklerinden dolayı Geçitkale Belediye Başkanı, Sn.Hasan Öztaş (ortada)  tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapılmıştır. Belediyemiz ve beldemiz adına teşekkür bir borç biliriz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE ayrıca  IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.