alt

18. TKG programına Kazakistan'dan katılan FAZLYBEK MUSTANOV (solda) yönetici olduğu madencilik şirketi tarfından kurulan minikler futbol takımı adına  Portekizde BRAGA CUP Turnuvası yöneticileri ile  işbirliği anlaşması imzaladı. 

 

alt

Braga Cup Turnuvası'na Kazakistan'dan katılan  minikler futbol takımı 2-8 Temmuz 2017 tarihlerinde Portekiz'de düzenlenen turnuvada Avrupalı miniklerle tanıştı ve maç yaptı.

alt

18. TKG programı katılımcısı FAZYLBEK MUSTANOV bir süre önce yönetici olduğu maden şirketinin sponsorluğunda minikler futbol takımı kurmuştu.

Futbol takımı için Portekiz'de düznelenen BRAGA  CUP Turnuvasına başvurarak, minik sporcuların uluslararası deneyim kazanmasını sağladı. 

Portekiz Braga Cup Turnuvası'na ait farklı fotoğraflara FAZYLBEK MUSTANOV'un facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara,  Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan FAZYLBEK  MUSTANOV (sağda), madencilik alanında faaliyet gösteren ve altın madeni işleten şirketin üst düzey yöneticisidir. 

18. TKG  üyesi  FAZYLBEK  MUSTANOV, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır.