alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL (ortada) 9 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olan oğlunun  Santral İstanbul kampüsünde düzenlenen diploma törenine katıldı.  

Diploma törenine iat farklı fotoğraflara SÜREYYA İNAL'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL,  mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Almanya’da ticaret kültürü ve iş yapma yöntemleri konusunda Almanya’da yatırım yapan şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte olan SÜREYYA İNAL MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

12. TKG programı katılımcısı SÜREYYA İNAL'ın başarılı meslek yaşamı konusunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan özel habere bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

15. TKG programına Makedonya'dan katılan AMİR İSMAİLİ (sol başta) yeni iş bağlaantıları yapmak üzere geldiği İstanbul'da 11 Temmuz 2017 Salı akşamı, Ortaköy sahilinde dostları ile brilikte Boğaz'ın gece manzarasını izledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olara katılan AMİR İSMAİLİ, Türkiye’den satın aldığı  akrlik levhalar, polyester, alüminyum profil ve pleksiglas vb hammedeyi kullanarak banyo mobilyası ve küvet üretimi  ve ticareti  ile seramik toptan ve perakende  ticareti yapan şirketite üst düzey yöneticidir.  MATIB Makedonya Türk İşadamları Birliği üyesidir. 

alt

8. TKG programına Romanya'dan katılan ERTHAN ABDURAMAN TANİOR  (sağda) karısı MERİÇ  ABDURAMAN (solda) ile birlikte  Kapadokya Bölgesi tatili öncesinde 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü İstanbul Via  Port  AVM'de alışveriş yaptı.  

8.TKG üyesi ERTHAN ABDURANMAN TANİOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür. Faaliyet alanı otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba olan şirket ortağıdır. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. 

alt

8. TKG programına Bulgaristan'dan katılan VEZHDİ ORMANOV (solda) 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü Kemer Country Padok Restorant'ta düzenlenen  bir akraba düğününe kataılmak üzere İstanbul'a geldi. 

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da  düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan VEZHDİ  KEMAL  ORMANOV  PVC/AL doğrama, OSB, MDF, HDF ticareti ile uğraşan, inşaat, konut, otel inşaatı yapan firma sahibidir. 

 alt

6. TKG programına Afganistan'dan katılan MUHİBULLAH VAHAB 2017 Temmuz ayının ilk haftasında  yaz tatili için ailesi ile birlikte İstanbul'a gelerek Boğaz kıyısında konakladı. 

İstanbul'un tarihi ve turistlk  bölgelelerini ailesine tanıtan 6. TKG üyesi MUHİB VAHAB İstanbul tatilli sırasında ünlü lokantalarda farklı lezzetleri tattı.

MUHİB VAHAB'ın İstanbul tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'ın başkenti Kabil'den katılan  MUHİBULLAH VAHAB  Kefayat şirketler grubunun sahibidir. Enerji, inşaat, beyaz eşya, otelcilik ve taşımacılık işiyle uğraşıyor. sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Marketler zinciri sahibidir, ELF madeni  yağlarının Afganistan  genel bayisidir. Afganistan Türkiye  İş Konseyi üyesidir.

alt

Makedonya'dan 1. TKG programı katılımcısı KEMAL NAZIM (soldan 3.) 23 Temmmuz 2017 Pazar günü İstanbul'un Üsküdar semtinde  aile üyeleri ve dostları ile neşeli anlar paylaştı ve  konuklarını  yemekte ağırladı.

KEMAL NAZIM'ın neşeli pazar gününe ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Mayıs 10 Haziran 2005 tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul'da  düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan  KEMAL NAZIM,  Makedonya Türk SivilToplum Teşkilatları  Birliği (MATÜSİTEB) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. 

alt

Bulgaristan'dan 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (soldan 2.) karısı FATMEGÜL HÜSEYİN (sol başta) ile birlkte karayolunu kullanarak sık sık İstanbul'u ziyaret etmekte, iş görüşmeleri, fuar ziyaaretleri yapmakta ve  dostları ile buluşmaktadır. 

19 Temmuz 2017 Çarşamba günü ŞENER SABRİ  Mall of İstanbul'da Tavuk Dünyası adlı lokantada  mola verdikten sonra bir günlük kısa İstanbul ziyaretinin ardından Haskova'ya döndü.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (önde, ortada) 8. VIV  Tavukçuluk Teknolojileri  Fuarı nedeniyle İstanbul'da bulunduğu 8 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı   Kumkapı'daki lokantada Fasıl Grubunun seslendiirdiği Türk şarklılarına eşlik etti.   

TOBB  tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.