alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sol başta) Tavukçuluk Teknolojileri  Fuarını ziyaret ederek, iş görüşmeleri yaptı ve yeni bağlantılar kurdu.

8. VIV Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı  6-8 Temmuz 2017 tarihleri arasında İstanbul'un Yeşilköy semtinde bulunan bulunan İFM salonlarında düzenlendi.

İki yılda bir düzenlenen,  HKF Fuarcılık A.Ş.’nin, VNU Exhibitions lisansı ile gerçekleştirdiği en önemli organizasyonlarından biri olan Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı VIV Türkiye’ nin bu yıl 8’ incisi düzenlenmiştir. 06-08Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11. salonlarında gerçekleştirilen VIV Türkiye’ de,  dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’nin pek çok ilinden gelen kanatlı endüstrisinde söz sahibi iş insanlarını ağırladı. Fuar,  bu yıl tüm yatırımcıları,  büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet etti.

8.VIV Türkiye Fuarı bu yıl, kanatlı sektörünü hareketlendirerek küresel iş ağları kurmak,  küresel pazarlarda söz sahibi olmak,  KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturarak ve B2B görüşmelere olanak tanıyarak yepyeni iş fırsatları ve ticaret olanakları sunmaktadır. Ayrıca Fuar ile eş zamanlı olarak düzenlenen seminerler ile en yeni teknolojilerin ve sektöre ait birçok yeniliğin ilk ağızdan pazara duyurulmasına katkıda bulunuyor.

Çiftilik Dergisinde yayınlanan fuar haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB  tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.

alt

19. TKG üyesi DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (solda) fuara katılan sektör temsilcilerinin stantlarını ziyaret etti. Fuar kapsamında düzenlenen seminerlere ve çalıştaylara katılarak, son teknolojiler ile piyasaya sunulan ürünler ve hizmetler hakkında bilgi aldı. 

8.VIV  Türkiye 2017 Tavukçuluk ve Teknolojileri Fuarı iki yılda bir düzenlenmektedir. Besleme, Sulama Sistemleri, Yem Hammedeleri ve Makinaları, Hayvan Sağlığı, Hijyen, Çiftlik ve Ticari Araçlar kn ve hizmetkler hakkındonusunda faaliyet gösteren sektörel şirketleriin ürün ve hizmetlerini sunduğu önemli bir bir platfom oluşturmaktadır.  

8.VIV Tavulkçuluk ve Teknolojileri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

19. TKG programı katılımcısı  DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV fuar ziyareti sırasında bağlantı kurduğu Beybiliç markasının yöneticilerinin davetini kabul ederek, şirketin üretim tesisini de ziyaret etti.