alt

12. TKG programına KKTC'den katılan HALİDE GÜRÜN (sağda) annesi ve yakın arkadaşı ile 4 Temmuz  Bayramı kutlamalarını izlemek üzere New York'u ziyaret ettikleri sırada, 9 Temmuz 2017 Pazar günü ünlü Özgürlük Anıtı'nı görmek üzere tekne turuna katıldı. 


New York ve çevresindeki önemli yerleri  ziyaaret  eden  ve dostları ile neşeli bir tatil geçiren 12. TKG üyesi HALDİE GÜRÜN  Niagara Şelalesi'nin gece ışıklandırmasını çok etkileyici buldu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi HALİDE GÜRÜN (sağda) Üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi  Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlendi.

alt

KKTC'den 7. TKG üyesi MUHİT İNCE  (solda) eşi ile birikte 8 Mayıs 2017 tarihinde itibaren ABD'de bulunduğu on günlük sürede, iş görüşmeleirnin yanı sıra, kıtanın  doğu kıyısındaki  Newyork kentinden başlayarak, yüksek lisans öğrenimi gördüğü Ohio Wesleyan University, eğlence merkezi Las Vegas ve batı sahiindeki Santa Monica olmak üzere farklı şehirleri ziyaret etti ve eski dostları ile buluştu. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE (solda), Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE ayrıca  IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.