alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan MARAT SHYRYMBAYEV (sağ başta)  20 Haziran 2017 Salı günü TOBB ziyareti sırasında Orta Asya Ülkeleri Masası sorumlusu KAAN GAFFAROĞLU (soldan 2.) ile görüştü.

alt

19. TKG  üyesi MARAT SHYRYMBAYEV (sağda) Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ziyaretinden sonra TOBB2u ziyyaretederek, programdan bir yıl sonra aynı mekanlarda bulunmaktanm memnun oldu.

alt

18. TKG üyesi MARAT SHYRYMBAYEV (solda) program sırasında tanışmış olduğu TOBB'un Basın Yayın biriminde görevli ENDER ÇEPEL ile yeniden görüştü.

alt

Kazakistan pazarı için taze meyve ve sebze bağlantıları yapmak üzere 17-21 Haziran 2017 tarihkleri  arasında Türkiye'ye gelen iş ortakları ile birlikte Antalya, Adana ve Mersin kentlerinde üretiicilerle bir dizi görüşmeler yapan MARAT SHYRYMBAYEV  (sol başta) başkent Ankara'yı da ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından dzüenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan MARAT  SHYRYMBAYEV (sağda) Almatyşehrinde yaşamaktadır ve toplu konut yarımları yapan, inşaat malzemesi (beton üreten, bordür ve beton kanalizasyon halkaları) üreten, büyük çimento siloları sahibi olan şirkette üst düzey yöneticidir. 

alt

MARAT  SHYRYMBAYEV  (soldan 2.) arkadaşları ile birlikte yeni bir sektörde iş geliştirmeyi planlamaktadır.