alt

16. TKG programına Rusya Federasyonu'na bağlı Başkurdistan'dan  katılan  RUSLAN TUKAEV (sağda)  3 Temmuz 2017 Pazartesi günü Kazakistan'ın başkenti Astana'da dönem arkadaşı YERZHAN AZHİBEKOV'u (solda) ziyaret etti.  

16. TKG üyesi YERZHAN AZHİBEKOV dönem arkadaşı RUSLAN TUKAEV için hızlandırılmış Astana turu düzenledi ve arkadaşının başkentin önemli bölgelerini görmesini sağladı. 

EXPO Astana  ziyareti başta olmak üzere şehrin tarihi ve turistik bölgelerini birlikte gezen arkadaşlar TKG dönem arkadaşlıklarına yeni bir sayfa ekmenin mutluluğunu paylaştılar.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERZHAN AZHİBEKOV (solda) yatırım danışmanlığı alanında faaliyet gösteren şirkette yöneticidir.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya'nın Başkortostan özerk bölgesinin başkenti Ufa şehrinden dan katılan RUSLAN TUKAEV (solda) programdan yedi yıl sonra dönem arkadaşı YERZHAN AZHİBEKOV (sağda) ile yeniden görüşmekten çok memnun oldu. 

Bursa Uludağ Üniveristesi mezunu olan16. TKG üyesi  RUSLAN TUKAEV,  projelendirme, yatırım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve halen AVM, otel, iş merkezi ve residanstan oluşan UFA TOWER ve AVM projesini yapan Türk şşirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

16. TKG üyesi RUSLAN TUKAEV'in  (sağdda) 2 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleşen EXPO Astana ziyaretine ilişkin farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına  ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

25 Kasım - 5 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 23 ülke ve 3 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak etmiştir. Bu program kapsamında, konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 kez ikili iş görüşmesi yapılmıştır.