alt

6. TKG programına Ukrayna'nın Odesa  kentinden katılan ANNA MALYSHEVA (GANNA MOYSA) bahar tatilini uzaklarda değerlendirdi.

15 Nisan 2017 Cumartesi günü ABD'nin Miami sahilini ziyaret eden ANNA MALYSHEVA  Meksika'nın Karayib  Denizi kıyısındaki  ünlü tatil beldesi  Playa del Carmen şehrinde, tatil yöresi Cancun'da 23 Nisan 2017 tarihine kadar  bir hafta süreyle çok renkli bir  tatil yaptı.

Tatil sırasında  dünyaca ünlü Cirque du Solei topluluğunun sunduğu "Joya" adlı gösteriyi izleme şansı bulan 6. TKG üyesi ANNA MALYSEVA'nın Maksika  sahillerindeki renkli tatiline ait fotoğraflara ulaşamak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. TKG programına Ukrayna'dan katılan ANNA MALYSHEVA (MOYSA) Odesa Ulusal Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler Bölümü okurken Türkoloji dersleri de almıştır. Halen Üniveristede yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

Özbekistan'dan 6. TKG üyesi OYBEK KURBANOV iş görüşmeleri nedeniyle Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da bulunduğu  sırada 26 Nisan 2017 Çarşamba günü şehrin tarihi bölgelerini de ziyaret etti.

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten katılan  OYBEK KURBANOV inşaat malzemesi, kuruyemiş, deri ve hediyelik eşya dış ticareti ve turiz msektöründe faaliyet gösteriyor. Ayrıca inşaat ve taahhüt işleri üstlenmektedir.