alt

KKTC'den 19. TKG üyesi NECDET ERGÜN (solda) bir çalıma ziyareti kapsamında Belçika'nın başkenti ve AB'nin kalbi Brüksel'de bulunduğu sırada, 25 Mayıs 2017 Perşembe günü UNESCO'nun tarihi miras listesinde bulunan  ünlü meydan Grand Platz'da eski bir dostu ile buluşmanın memnuniyetini yaşadı. 

TOBB tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC'den  katılan NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

alt

Bulgaristan'dan 19. TKG üyesi AYAN BASRİ SAKALLA (sağ başta)  arkadaşlaraı ile birlikte Real Madrid ve Manchester United takımları arasında  8 Ağustos 2017 Salı akşamı Makedonya'nın başkenti Üsküp'te oynanan  UEFA Süper Kupa maçını izledi.

AYAN SAKALLA'nın Üsküp ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın faacebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan AYAN BASRİ SAKALLA tekstil sektöründe toptan ve perakende ticaret yapan şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir.