alt

10. TKG programına Kosova'dan katılan ENİS ÇABRATİ (solda) eşi ile birlikte  29 Haziran 2017 Perşembe günü Yunanistan'ın Selanik şehrini ziyaret etti.  

27 Haziran 2017'de Yunanistan'ın plajllarıyl aünlü tatil beldesi  Khalkidhiki'de tatil yapan ENİS ÇABRATİ  ve eşi  ülkelerine dönmeden önce Selanik şehrinin tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ,  Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

10. TKG programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV (solda) eşi ve oğlu ile birlikte 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde Yunanistan'ın mavi koyları ile ünlü adası  Zakynthos (Zakintos Adası) da tatil yaptı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından  Ankara, Beypazarı, ve İstanbul'da  düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TİMUR HALİLOV  sahibi olduğu TES Consulting  Ltd. şirketi ile Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programına İran'ın başkenti Tahran'dan katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde Venedik'i izyaret etti ve kanallarıyla ünlü tarihi  şehri gezdi.

10. TKG üyesi HOSSEİN ARİAN'ın Venedik izlenimlerine ait  farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktalar. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur.