alt

17. TKG programına Afganistan'dan katılan MUSTAFA ELMİ (sağda) 29 Haziran 2017 Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni ziyaret ederek, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe konulşşan Giirişimciler programına Afganistan temsilcisi olarak katılan  MOHD MUSTAFA ELMİ programa katıldığı sırada, Afganistan’da, Birleşik Arap Emirliklerinde  ve ABD’de ofisleri olan ve ithalat,  tedarik  ve genel ticaret alanlarında  faaliyet gösteren United Capital Investments Group şirketinin Afganistan- Kabil Ofisinin üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktaydı.

Siyasetle yakından ilgilenen MUSTAFA ELMİ  Hükümet çevreleri ile yakın ilişki içinde çalışmaktadır. Halen Afganistan Dışişleri Bakanlığında görev yapmaktadır. 

MUSTAFA ELMİ'nin kızkardeşi Afganistan'ın Ankara Büyükelçiliğinde diplomat olarak görev yapmaktadır. Babası da Ankara'da yaşamakta ve Türkiye  ile Afganistan arasında ticaret  ve yatırırm projeleri geliştirmektedir.

17. TKG programı katılımcısı MUSTAFA ELMİ'nin nişanlısı Türkiye'de Uluslarası İlişkiler Bölümünde üniversite öğrenimini tamamlamış. Kayınpederi ise halen Afganistan'ın Ukrayna Büyükelçisi olarak görev yapmaktadır. Ailece diploması alanında kariyer yapan MUSTAFA ELMİ ve aile üyelerinin Adfganistan'ın geleceğinin inşaasında önemli görevler üstleneceklerine inanıyor ve kolaylıklar diliyoruz.

alt

17. TKG üyesi MUSTAFA ELMİ (ortada) 29 Temmuz 2017  tarihinde Ankara'da düzenlenecek evlillik törenine TKG üyesi dostlarını davet ediiyor. Genç kardeşimizi kutluyor, mutluluk diliyoruz.