alt

5. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan baba-oğul FERİT HACIOĞLU (soldan 3.) ve FERDİ HACIOĞLU (soldan 4.)  5 Haziran 2015 Pazartesi akşamı aile üyeleri ve yakınları ile İstanbul'un Süleymaniye semtinde bulunan  Sefa-i Hürrem Cafe'de Haliç manzarası eşliğinde iftar daveti düzenlediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına katılan FERİT HACIOĞLU  İskeçe'de yaşamaktadır.  Hazır giyim konfeksiyon mağazası sahibidir.

5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU İskeçe'de yaşamaktadır. Ankara Bilkent Üniveristesi mezunudur.  Başta kot ürünleri olmak üzere genç giyim moda mağazası işletmektedir.

alt

4. TKG programı heyet başkanı Kosova'dan ŞARIK CİBO (sol başta) ve eşi 10 Haziran 2017 Cumartesi akşamı Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı MEHMET BEKÇİ ve aile üyeleri ile birlikte İstanbukl Boğazı manzarası eşliğindeki Seyir Restaurant & Cafe'de düzenlenen iftar davetine katılmaktan ve eski dostları ile görüşmekten memnun oldular. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO, Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.  Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri  yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova bayisi olarak çalışmaktadır.  

alt

19. TKG  programı heyet başkanı  Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (sol başta) birlikte siyaset yaoptığı dostlları ile 4 Haziran 2017 Pazar günü istanbul'da  Edirne yolu üzerindeki Arnavutköy Bogazkoy lokantasında iftar yemeğinde son siyasi gelişmelere  illşkin durum değerlendirmesi yaptı ve görüşlerini paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

1. TKG programına Makedonya'dan katılan KEMAL NAZIM aile üyeleri ile birlikte  23 Haziran 2017 Cumartesi akşamı istanbul Sultanahmet Meydanında  düzenlenen Ramazan Ayı etkinliklerine katıldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Mayıs 10 Haziran 2005 tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul'da  düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan  KEMAL NAZIM,  Makedonya Türk SivilToplum Teşkilatları  Birliği (MATÜSİTEB) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.