alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (soldan 11.) T.C. Sofya Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE  (soldan 9.) ev sahipliğinde işadamlarına yönelik olarak düzenlenen iftar davetine katılmaktan memnuniyet duydu. 

T.C. Sofya Büyükelçiliği tarafından Bulgaristan’daki  Türk işadamlarının ve yatırımcıların  katılımıyla her yıl düzenlenen  geleneksel  Ramazan İftarı daveti bu sene 6 Haziran 2017 Salı akşamı Büyükelçi Konutu’nda tertiplenmiştir.

İftar daveti sırasında, işadamları ile Türkiye ile Bulgaristan arasındaki güncel konularda ve ticaret, yatırım, iş ilişkileri alanlarında görüş alışverişi yapılmış; ortaya çıkan fırsatlar, karşılaşılan sorunlar ve bunların çözüm yöntemleri ele alınmıştır.

T.C. Sofya Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iftar davetine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

EDİS EMRE ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

16. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan BERKANT CURİ (arka sırada, ortada)  T.C. Priştine Büyükelçiliği konutunda düzenlenen İftar yemeği davetine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Kasım - 5 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ  organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

T.C. Priştine Büyükelçisi KIVILCIM KILIÇ'uın ev sahibeliğinde 15 Haziran 2017 Salı akşamı  Büyükelçilik konutunda düzenlenen iftar yemeğine katılan Kosova Türk basını samimi bir ortamda içind ebulunduklaraı koşulları ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi sundu. T.C. Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç iftar davetinde konuşmasına gösterdikleri desteklerden dolayı Kosova Türk basınına teşekkür etti.

Priştine Büyükelçiliği^nin facebook sayfasında yayınlaanan iftar davetine ait fotoğraflara ulaşmak için  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Kosova'da görev yapan Türk basını için Priştine Büyükelçiliği tarafından düzenlenen  iftar davetine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

18. TKG programına Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden katılan  GÜNER MUSTAFA  Bursa Osmangazi Belediyesi'nin  katkılarıyla 22 Haziran 2017 Perşembe akşamı  Dündarlı köyünün düzenlemiş olduğu iftar davetine  katıldı 

Dündarlı köyünde düzenlenen iftara, köy sakinlerin yanı sıra etraf köylerden de katılım oldu. Yüzlerce soydaşın katıldığı iftara yöneticiler de büyük ilgi gösterdi. İftara, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Dündarlı köyünden olan Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da  katıldı. 

Dündarlı Köyü iftar davetine ait farklı fotoğraflara arkadaşımız GÜNER MUSTAFA'nın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Gündem Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı iftar daveti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Line TV web sayfasında yayınlanan iftar davetine ait görüntülere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA-GKIOUNER MOUSTAFA  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

alt

10. TKG programına Kosova'dan katılan ENİS CABRATİ (soldan 2.)  20 Haziran 2017 Salı akşamı ağabeyi  EDİZ CABRATİ (sağdan 6.) ile birlkte  aile şirketii Burak Otomotiv çalışanları için 19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER'in sahibi olduığu  Kaisi Food&Drink adlıkafe-restoranda iftar daveti düzenledi. 

EDİZ CABRATİ Prizren Esnaf Derneği Başkanı olarak görev yaptığı dönemde 2011 DTİK kurultayınan katılmıştı. Ayrıca 26-27 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen DTİK Kurultayı'na da  katılarak destek vermişti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ,  Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan  ENES T. MELİC (sol başta) şirket çalışanları ve  yakınları için 18 Haziran 2017 Pazar akşamı  Novipazar'da HOTEL Dragulj salonlarında iftar daveti düzenledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ENES T.  MELİC gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir.

alt

17. TKG programına Kosova'dan katılan MUHEDIN METEHIU (sağ başta) arkadaşları ile birlikte katıldığı iftar davetinin sonrasında devam eden samimi sohbet ortamında bulunmaktan memnun oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  MUHEDIN METEHIU,  boya sektöründe üretim yapan, inşaat boyaları, yapıştırıcılar (strafor, fayans vb.) endüstriyel boyalar, zemin kaplama ve hidrolizasyon sistemleri konularında faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticidir.