alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  (sağdan 2.) FORD Otosan tarafından Bulgaristan'da olulşturulan temsilciliğin açılış töreninde T.C. Sofya Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE (sağdan 5.) ile birlikte katıldı. 

Türkiye otomotiv sanayinin önde gelen temsilcilerinden Ford Otosan, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Bulavto Holding işbirliğiyle kamyon satış bayiliği, servis ve yedek parça hizmeti veren bir temsilcilik açtı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bulgaristan'dan katılan  EDİS EMRE (sol başta) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

EDİS EMRE ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan  MUSTAFA AHMEDOV (sağda) 11 Mayıs 2017 Perşembe günü  İstanbul'da düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği İş Konseyi Forumu'na katılarak görüşleirni paylaştı.   

T.C.Ekonomi Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Karadeniz Ekonomik İşbirliği İş Konseyi Forumu ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.  

18. TKG üyesi MUSTAFA AHMEDOV'un Karadeniz Ekonomik İşbirllği İş Konseyi Forumu izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın faacebook sayfasına ait olan bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul  illerinde düzenleneen 18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV Türkiye’den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği başkaanı olarak görev yapmaktadır.