alt

6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN  (sağdan 2.) 31 Mayıs-1 Haziran 2017 tarihleri arasında Çin'in Zhuhai kentinde düzenlenen "CHINABIO Partnering Forum 2017" kapsamında düzenlenen çalıştaylarda üzüm çekirdeğinden ürettiği yağın teknik özelliklerini uygulamalı olarak anlattı.

Yirmi iki ülkede bio teknoloji ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren 460 şirketten 900'den fazla uzmanın  katıldığı ChinaBio Partnering Forum, aynı zamanda  yüzlerce Çinli araştırmacı ile büyük üniversite ve enstitülerin temsilcilerinin de yer aldığı, bilgi ve deneyimlerini paylaştığı çok önemli bir platform olarak öne çıkmaktadır. 

6. TKG programı üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden un ve yağ üreterek, BİATECA  markasını  yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un (soldan 2.)  ChinaBio Partering Forum 2017 izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına değerli arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten  ulaşmak mümkündür.

alt

6. Türkçe konuşan Girişimciler programı katılımcısı VALENTİNA UZUN'un (sağdan 4.)  Çin'e gerçekleştirdiği  çalışma ziyaretine ait  farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu ikinci 2. linkin de ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

alt

ChinaBio Partnering Forum hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum buğdayı ve üzüm çekirdeğinden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.