alt

9. TKG programına Özbekistan'dan katılan JURAT DJAMOLOVICH SALAHITDINOV (sağda) 5 Mayıs 2017 tarihinde Özbekistan'ın kumla kaplı tarihi kenti Hiva'da düzenlenen telekomünikasyon teknolojileri konulu "Kick-off Meeting"-Başlama Vuruşu Toplantısı'na katıldı.

alt

9. TKG üyesi JURAT SALAHITDINOV telekom sektöründeki en önemli Rus markası olan Beeline telekom şirketinde görev yapmaktadır. 

Beeline Uz. son teknolojik gelişmeleri ve yeni projelweri anlatmak üzere çalışanlarını tarihi Hiva şehrindde kampa aldı. Şirket içindeki önemli bir yeniliği duyurmak ve  benimsetmek için çalışanlara yönelik olarak düzenlenen bu tür toplantılar ulusltrarası alanda "Kick of Meeting olarak adlandırılmaktyaadır. toplantı) 

9. TKG programı katılımcısı JURAT SALAHITDINOV'un tarihi Hiva  şehri izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan JURAT  DJAMOLOVICH  SALAHITDINOV  (solda)  telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren “OOO Unitel Beeline TM” şirketinde inşaat-emlak bölümü yöneticisi olarak görev yapmaktadır.