alt

EGEMENDİK Türkiiye Mezunları Derneği yönetimde görev alan TKG üyeleri iftar davetine katılan konukları kapıda karşıladı.

17. TKG  üyesi  NURLAN SULAIMANOV (sol başta),  Dernek Başkanı, 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV  (sağdan 2.)  ve Genel Koordinatör, 16. TKG üyesi MİRBEK OKENOV  (sağ başta)  iftar davetine katılarak destek veren dernek üyeleri ile yakından ilgilendiler.

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği 8 Haziran 2017 Perşembe akşamı başkent Bişkek'te her yıl olduğu gibi bu yı lda geleneksel  iftar yemeği düzenleyerek Türkiye mezunlarını biraraya getirmeyi başardı.   

alt

18. TKG program  katılımcıları SHAİLOBEK ASANOV (sol başta), ZAVURBEK TURMANİDZE (soldan 2.) ve MİRBEK KAZANBAKOV (soldan 3.), EGEMENDİK Derneği'nin iftar yemeğinde 19. TKG programı katılımcısı NURLANBEK DAMİNOV (sağ başta) ile aynı masayı paylaştılar.

NURLANBEK DAMİNOV başkent Bişkek'te yaşamaktadır. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren, toplu konut inşaatları yapan şirket sahibidir. Ayrıca Coca-Cola ürünlerinin dağıtımını yapmaktadır.  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir. 

ZAVURBEK TURMANİDZE, inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

SHAİLOBEK ASANOVyapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir. 

MİRBEK KAZANBAKOV  PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

alt

TOBB tarafından Ankara,  Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına başkent Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV (soldan 2.) inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği tarafından düzenlenen iftar davetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret ediilmesi gerekmektedir.  

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV (sağda) sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA (arkadaki masada, solda) enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.