alt

17. TKG programına Özbekistan'dan katılan BAHTİYOR KHAİTOV (solda) 19. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti için düzenlenen  Kocaaeli ve Gebze programlarına katılarak heyet üyeleri ile tanıştı.   

17. TKG üyesi BAHTİYOR KHAİTOV, 19. TKG programına katılan konuk girişimcilerle 15 Mayıs 2016 Pazar akşamı Kocaeli Hampton HiltonOtel'de  geç saatlerde düzenlenen akşam yemeği sırasında tanıştı.   

Heyet üyeleri ile birlikte konaklayan BAHTİYOR KHAİTOV 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü gerçekleşen Kocaeli Ticaret Odası ziyareti, Kocaeli Snayi Odası ziyareti, ikili iş görüşmeleri, Ford  otomotiv fabrikası ziyareti ile Gayret Gemisi gezilerinde heyet üyelerine eşlik ederek, Kocaeli SO tarfındna verilen akşam yemeğine ve Avrupa Günü konserine de katıldı.

17 Mayıs 2016 Salı günü Gebze Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görşmelerinde yeni bağllantılar kuran BAHTİYOR KHAİTOV  Gebze Organzie Sanayi Bölgesi ziyaretine ve fabrika gezilerine katılmaktan çok memnun oldu.

Heyet otobüsü ile  İstanbul'a giden  17. TKG üyesi BAHTİYOR KHAMİTOV  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan yeni üyelerle tanışmaktan memnun oldu.  

17. TKG üyesi değerli arkadaşımız BAHTİYOR KHAİTOV'un TKG programlarına ve TKG üyelerine göstermiş olduğu ilgi nedneiyle teşekkür ediyoruz. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ıdan katılan BAHTİYOR KHAİTOV  başkent Taşkent'te faaliyet gösteren kargo şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.