alt

4. TKG programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ (sağdan 2.) sahibi olduğu restoran-kafe Segafredo Zanetti 'nin çevreye duyarlı bir işletme olması nedeniyle "Beyaz Yasemin" ödülüne layık görüldü. 

Ödül Komitesi, Segafredo Zanetti'nin, gerek Lefkoşalılar gerekse çalışanları için sağlamış oldukları koşullar, özel gereksinimi olan bireylere ve çevreye yönelik sorumlu faaliyetleri nedeniyle bu ödülü almaya hak kazandığını açıkladı.

alt

Lefkoşa Belediye sınırları içerisindeki restoran, kafe tarzı işyerlerinde hijyen koşulları ve hizmet standartlarının yükseltilmesi için verilen “Beyaz Yasemin” sertifikasının  üçüncü döneminde, 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ'ın  (sağdan 3.) sahibi olduğu Segafredo Zanetti kafe ile birlikte 7 işletme daha ödül aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Sağlık Şubesi, Gıda Mühendisleri Odası (GMO), Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO), Esnaf ve Zanaatkârlar Odası (KTEZO) ve Sağlıklı Şeher Platformu (SŞP) işbirliğiyle gerçekleşen Beyaz Yasemin projesi kapsamında 3. dönem başvuruları belirlenen  kriterlere göre Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirildi ve 8 işletme sertifika almaya hak kazandı.

Lefkoşa Belediyesi web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Beyaz Yasemin projesi ile AB standartlarında hizmet veren işletmelerin sayısı artmaya başlamışttır. Türkiye’de benzer bir uygulama olan Beyaz Zambak’ın bir marka olduğunu, Kıbrıs’ta da Beyaz Yasemin’in tüm ülkeye yayılarak bir marka haline gelmesi planlanmaktadır. 

Havadis Gazetesinde yayınlanan Beyaz Yasemin ödülü haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Haberal Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan Beyaz Yasemin ödülü haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

4. TKG üyesi değerli arkadaşımız LEVENT ÖZERDAĞ'ı kutluıyor, başarılarının devamını diliyoruz.