alt

13. TKG programına Makedonya'dan katılan ADEM YAKUP (solda) 12 Mayıs 2017  Cuma günü arkadaşı ile birlikte Yunanistan'ın Selanik şehrini ziyaret etti ve tarihi bölgelerini gezdi.

alt

13. TKG üyesi ADEM YAKUP yedi yakın arkadaşı ile birlikte 28 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihleri arasında karayolunda yolculuk yaparak, eski Yugoslavya Federasyonu'nun tarihi şehrilerini ziyaret etti.

ADEM YAKUP'un eski Yugoslavya Federasyonu topraklarında gerçekleştirdiği "tarihe yolculuk" gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna Hersek'ii kapsayan tarihi Yuıgoslavya Federasyonu gezisine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'nın Gostivar kentinden katılan ADEM YAKUP,  elektrik tesisatı, güvenlik sistemleri ve yangın ihbar sitemleri için projelendirme proje yönetimi  ve uygulama hizmetleri veren şirkette  üst düzey yöneticidir.  Mühendisler Odası üyesidir.

alt

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ (solda) Malta'nın  başkenti Valetta gezisi sırasında T.C.Büyükelçisi  REHA KESKİNTEPE'yi makamında ziyaret etti.

Yeşil Girseun Gazetesi'nin yayınladığı fotoğraflara habere ulaşmak için bu linkllin tıklanması yeterli olacaktır. 

13. TKG programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ konuk öğretim üyesi olarak 1 Nisan 2017 tarihinde Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında sokak satıcıları (Mikron Girişimcilik)  konusunda bir projede çalışmaya başladı. 

alt

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ  Vezüv Yanardağı'nın İ.Ö. çok şiddetli bir şekilde harekete geçerek kızgın lavları püskürtmesi nedeniyle bi anda yok olan ve  küller altında kalan tarihi Pompei şehrini ziyaret etti.

Malta Ünversitesindeki çalışma programının boşluklarından yararlanan OSMAN SİRKECİ   yakın çevredeki tarihi ve kültürel kalıntıları  gezip görmeyi  tercih etmektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.