alt

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MYUMYUN  SALİ MYUMYUN IFLRY Genç Liberaller Federasyonu'nun 1- 4 Haziran12017 tarihleri arasında Selanik'te düzenlenen "40. Genel Kurul toplantısına ve Konferans & Büro Seçimleri" etkinliğine katıldı. 

Uluslararası Liberal Gençlik Federasyonu (IFLRY) ve Özgürlük için Avrupalı Öğrenciler. Avrupa'nın çeşitli ülkelerindeki liberal gençler, bu başlık altında bir araya gelerek interaktif şekilde fikir alışverişi yapmaktadır.

16. TKG üyesi MYUMYUN SALİ MYUMYUN ve arkadaşlarının  40. IFLRY Genel Kurulu'na katılmasını haber olarak yayınlayan  Bulgaristan yerel basınının fotoğralı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN  (sağda) spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

Genç Liberaller Platformu Türkiye'de 3H Hareketi ismi altında falliyet göstermektedir. 3H Hareketi  ismini aldığı Hürriyet, Hukuk ve Hoşgörü değerlerinin toplumsal ve siyasal hayatta bilinçli bir şekilde yer edinmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. 3H Hareketi; fade özgürlüğü, inanç ve inanmama özgürlüğü, ekonomik özgürlükler ve sınırlı devlet gibi, birlikte yaşamanın temel unsurlarına bağlı kalarak, yapıcı bakış açısı, siyasal tabulara olan mesafeli duruş, daha adil, özgür ve müreffeh bir dünyanın mümkün olduğu hayal doğrultusunda akademik ve güncel alanlarda çözümler üretmektedier.