alt

10. TKG programına Irak'tan katılan OMAR MAYAS (solda) Uluslararası Kızılhaç örgütü  tarafından Irak'ta desteklenen altyapı projelerinin müteahhitliğini üstlendi.    

alt

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan OMAR RAFIK TEVFİK MAYAS  (solda) inşaat ve altyapı inşaatları ve müşavirlik işleri yapan şirket sahibidir. 

alt

Özellikle altyapı inşaatları  konusunda uzmanlaşmış olan ÖMER RAFIK TEVFİK MAYAS  Irak halkının sağlıklı altyapıya kavuşması için üstendiği müteahhitlik projelerini  özveriyle düzgün ve hızlı bir şekilde tamamlamaktadır.

alt

10. TKG üyesi OMAR MAYAS (soldan 2.) ekip arkadaşları ile projenin kontrolünü sağlayan kamu yöneticileri arasındaki koordinasyonu sağlamaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birllği tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Irak'tan katılan ÖMER RAFIK TEVFİK  MAYAS Türkmen asıllıdır ve Kerkük'te yaşamaktadır.

Güzel şiir  okuyan, halk ozanları gibi anlık duruma uygun  uyaklı irticalen şiirsel cümleler yazan ve müzikle uğraşan OMAR MAYAS arkadaşımız 10. TKG grubu içinde neşeli ve uyumlu kişiliğyle kısa sürede samimi dostluklar kurmayı başarmıştı.