alt

11. TKG programı üyesi BURÇİN ÖZDENAK  KKTC'de Tomruk Evler pazarlamaya başladı. 

BURÇİN ÖZDENAK 9-18 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşen 41. KKTC Uluslararası Fuarı'na katılarak tomruk ev örneği sergiledi. 

KKTC’den 120, Türkiye’den de 30 firmanın ürün ve hizmetlerini tanıtmak için katıldığı 41. KKTC Uluslararası Fuarı, 9 Haziran Cuma günü  Meclis Başkanı Sibel Siber'in katılımıyla açıldı.

Kıbrıs Haber com sitesidne yayınllanan açılış haberine bu  linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

BURÇİN ÖZDENAK'ın temsiilcisliğini üstlendiği şirket Rusya'nın Sibirya bölgesindeki ormanlardan kesilen Sarı Çam, Sedir ve Karaçam ağaçlarndan,ı projeye göre dairesel kesitli tomruklarla, tek veya iki katlı ( 3 kata kadar) ev, otel,restaurant, bungalov ve eğlence alanları inşaatları yapmaktadır.

11. TKG üyesi BURÇİN ÖZDENAK iki yıl önce külah formatında sunulan  bir pizza restoranını hizmete  açmıştı. Bukonuda TKG web sayfasında yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan  BURÇİN ÖZDENAK  hijyenik ürünler, sağlıklı ürünler, çevreci ürünler ithalatı ile ilgilenen şirketin yöneticisidir.