alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞIRIK (sağda) 30 Mayıs-2 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlenen  Moulding  Expo Stuttgart 2017 Uluslararası Model ve Kalıp Teknolojileri Fuarı'nda stant açarak, ürünlerinin tanıtımını yaptı. 

İki yılda bir messe Stuttgart'da düznelenen Uluslararası Model ve Kalıp Teknolojileri Fuarı'na  Döküm, Metalurji, Metal ve Çelik, Demir Dışı Metaller , Plastik ve Kauçuk İşleme , Metal İşleme, Kaynak Teknolojisi konularınd aüretim yapan 760 firma katıldı. Fuarı 52 ülkeden  onbeşbin profesyonel ziyaretçi gezerek, iş görüşmeleri ve bağlantılar yaptı.

Moulding Expo Stuttgart 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağda), Almanya'da STUTTGART  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK  şirket olarak katılımcıları arasında yer aldığı Moulding Expo Stuttgart 2017 Fuarında sektörün temsilcileri ile buluşmaktan çok memnun kaldı ve  çok sayıda yararlı görüşme yaptı.