alt

8. TKG programına Romanya'dan katılan ERTHAN ABDURAMAN TANİOR karayolu ile Gelibolu'ya ulaşıp, Çanakkale Boğazı'nı  feribot (arabalı vapur)  ile geçerek, önce Bursa'ya, ardından İstanbul'a ulaştı.

alt

ERTHAN ABDURAMAN TANİOR  Bursa ve İstanbul'da soba ve elektrikli ev eşytaları üretici olan bağlantıda olduğu firmalarla iş görüşmelerini tamamladıktan sonra arabası ile Köstence'ye döndü.

8.TKG üyesi ERTHAN ABDURANMAN TANİOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür. Faaliyet alanı otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba olan şirket ortağıdır. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. 

alt

8. TKG programına Afganistan'dan katılan FERİDUN İLHAM  2017 Mart ayının ikinci yarısında ziyaret eetiği  İstanbul'da baharın gelişini selamladı. 

TOBB tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8 Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan FERİDUN İLHAM -FARİDUN İLHAM AMANULLAH Afganistan Cmhurbaşkanı  Yardımcısı  Dostum'un  Özel Kalem Müdürlüğünde yönetici  olarak görev yapmaktadır.

Üniversite öğrenimini Türkiye'de  Afyon Kocatepe Üniversitesinde yapan  8. TKG üyesi FERİDUN İLHAM  Ayna TV kanalının ortağıdır. 

alt

8. TKG programına Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCAN (solda) bahar tatilini değerlendirmek üzere eşi ile birlikte  geldiği İstanbul'da  15 Nisan 2017 Cuma günü referandum kampanyasının son gün çoşkusuna tanık oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karamanve İstanbul'da düznelenen 8. Türkçe Konuyan Girişimciler programına katılan BORA ÖZTELCAN İstanbul Erkekl isesi mezunudur. Almanya'nın Düsseldorf kentinde yaşamakta ve lojistik ve tedarik zinciri sektörnde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadıır.