alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV (sağ başta) 15-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş'te gerçekleşen EXPOAPA 2017- Tuna Nehri Doğu Avrupa Bölgesel Su Forumu kapsamında düzenlenen konferansta enerjinin yeniden dönüşümünü sağlayan yeni teknolojiler konusunda sunum yaptı.  

Tuna Nehrinin kıyısında bulunan ülkeleri kapsayan sempyozyumda nehrin su kaynaklarının ileri teknolojilerden yararlanarak yönetilmesi  amacına yönelik sunumlar ve tartışmalar yapıldı, katılımcılar tarafından koruyucu önlemleriçeren görüş ve öneriler ifade edildi. 
 
alt

18. TKG programı katılımcısı MUSTAFA AHMEDOV   Tuına Nehri Sempoyumunda yaprığı sunumda; enerji kaynaklarının etkin kullanımı ve enerjinin geri dönüşümünün sağlanması için geliiştirilen son teknolojiler hakkında bilgi verdi. 

Romanya Parlamentosu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen konferans ve sergide Tuna Nehri'nin su kaynaklarının korunması ve etkin kullanımı konusunda çeşitli sunumlar yapıldı, öneriler geliştirildi. 

alt

18.TKG programına Bulgaristan'dan  katılan MUSTAFA AHMEDOV (sağ başta) İNEVA şirketinin Bulgaristan ve Romanya temsilciğini üstlenmiştir.  İNEVA şirketi, Türk mühendislerinin geliştirdiği yüksek teknoloji ile en büyük çevre sorunlarından biri olan arıtma çamurlarını etkin bir şekilde bertaraf edebilen ve enerji geri kazanımı sağlayan tesisler inşa etmektedir.

Danube Eastern Europe Regional Water Forum 2017 hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi  gerekmektedir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul  illerinde düzenlenen 18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV Türkiye'den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği Başkanıdır.