Türk, Azeri ve Gürcü KOBİ’ler sanal dükkânda ortak oldu. İstanbul’da imzaları atılan ‘KOBİ Market’ ortaklığı üç ülkenin KOBİ’lerine dijital ortamda satış ile dünyaya açılma fırsatı verecek.

TOB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU imza töreninde yaptığı konuşmada; "Çağın fırsatı KOBİ’lerin ayağına geldi” dedi.

Dünya KOBİ Forumunun oluşturduğu, Türk, Gürcü ve Azeri KOBİ'leri dünya pazarına açmayı hedefleyen "Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan E-Ticarette İşbirliği Anlaşması"nın imza töreni ve basın toplantısı 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımıyla İstanbul TOBB Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Törene TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Dünya KOBİ Forumu Genel Müdürü T. Tunç Uyanık, İktisadi Islahatların Tahlili ve Komünikasyon Merkezi İcra Direktörü Vusal Gasımlı, Azerbaycan Sahipkarlar Konfederasyonu Başkanı Mamed Musayev, Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kaha Baındurashvılı ve Gürcistan'ın İstanbul Başkonsolosu İrakli Asashvili de katıldı.

TOBB web sayfsında yayaınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.