alt

7. TKG üyesi MUHİT İNCE (sağdan 2.) GİAD Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği'nin 4 Mayıs 2017 Perşembe günü düzenlenen toplantısında görüşleini ve değerlendirmelerini paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

alt

GİAD Başkanı CEMAL GÜLERCAN (sağda)  Radyo Havadis'te 18. TKG üyesi ve GİAD Genel Korodintörü  GİZEM ÇELİKLER AKANDERE  (ortada) ve MEHMET MOREKET'in hazırlayıp sunduğu "Sıradışı" proğramına 6 Mart 2017 Pazartesi günü konuk oldu.

18. TKG üyesi  GİZEM ÇELİKER  her pazaretsi günü saat 12:00'de  Havadis TV'de  yayınlanan "SIRADIŞI" programında arkadaşları ile birlikte ülke gündemini değerlendirerek, çözüm önerilerini sunmaktadır.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde dzüenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER, konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.

alt

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN  KKTC'de yayın yapan Kanal T'de  başlayan  yeni programda ekonomi ve politika konularında gündemdeki gelişmeleri değerlendirerek, görüşlerini ve önerilerini kamuoyu ile paylaşacak. 

TOBB tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC'den  katılan NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.