alt

8. TKG programına Kazakistan'dan katılan TOLEUZHAN  ARINOV  (solda) Nevruz Bayramı tatilinde 20Mart 2017  tarihinde ziyaret ettiği Özbekistan'da dönem arkadaşı JASURBEK SOBİROV'u (sağda) dokuz yıl sonra yeniden görmekten ve birlikte vakit geçirmekten çok memnun oldu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  8. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan TOLEUZHAN ARİNOV  (solda) madencilik ve petrol sektöründe oluşan kaza ve hastalıklarda acil  tıbbı bakım hizmeti sunan LLP Kazanada şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten katılan JASURBEK SOBİROV (sağda) plastik su tankları üreten şirket sahibidir.

alt

Irak'tan 8. TKG üyesi ASHRAF WENDAWE - ASHRAF A.ASMAEEL (solda) dönem arkadaşı AZER MAMDEOV'u (sağda) Azerbaycan'ın Bakü şehrinde ziyaret etti. 

EŞREF VENDAVİ  Azerbaycan'daki yatırım ve ticaret ortamını yakından incelemek ve yeni iş bağlantıları yapmak amacıyla Bakü'yü ziyaret ettiği 31 Mayıs 2017  Çarşamba günü 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı dönem arkadaşı AZER MAMDOV ile  buluşmaktan çok memnun oldu.

AZER MAMEDOV  8. TKG programından dönem arkadaşı EŞREF VENDAVİ'yi  memnuniyetle konuketti ve Azerbaycan pazarı ve yatırırm ortamı konusunda  hakkında bilgi verdi.  

Dokuz yıl sona yeniden buluşan 8. TKG üyeleri ASHRAF WENDAWE ve AZER MAMEDOV  anılarını  tazelediler ve ortak arkadaşlarından söz etiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. TKG programına Irak'ın başkenti Bağdat'an katılan ASHRAF A. ASMAEEL - ASHRAF WENDAWE  inşaat, genel ticaret, ithalat ve ihracat işleriyle ilgilenen şirket sahibidir. Irak İnşaatçılar Derneği ve Bağdat Ticaret Odası üyesidir. 

TOBB tarafından Ankara, Konya,Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan AZER MAMEDOV yüksek katlı binalar ve çeşitli inşaat işleri yapan inşaat şirketinde  yönetici olarak görev yapmaktadır.